Mergi la conţinutul principal
Acasă Performanța cere calitate!

Centre de prelucrare cu portal

Contact:

ing. Dorinel Iazu

tel
0212 229 540
fax
0212 229 513

Centrele de prelucrare cu portal, cu două coloane, combină caracteristicile centrelor destinate prelucrărilor grele cu viteze mai mari de prelucrare. Sunt maşini complexe, de mari dimensiuni.

Seria DV14 de la Pinacle este destinată prelucrărilor de precizie pentru repere de mari dimensiuni. Pentru a asigura stabilitatea maxim la aceste încărcări grele, cele cinci părţi structurale majore ale maşinii sunt fabricate din fontă de înaltă calitate Meehanite şi fontă ductilă. Structura maşinii este special concepută pentru a păstra condiţiile de funcţionare şi după ani de utilizare. Maşina este dotată cu ghidaje liniare pe role pe axele X, Y şi Z permiţând un grad mare de încărcare. Pentru o viteză deosebită această serie are acţionare directă pe ax. Această facilitate se combină cu o cutie de viteze de care permite maşinii să efectueze prelucrări grele fără nici o problemă. Axul maşinii este proiectat cu un sistem avansat de echilibrare automat, permiţându-i să se deplaseze uşor şi constant în fiecare moment. Aceste maşini pot executa şi prelucrări în 5 axe.

Firma noastră vă asigură asistenţă pentru alegerea celei mai potrivite maşini pentru nevoile dvs. specifice, având în portofoloiu furnizori diverşi.