Mergi la conţinutul principal
Acasă Performanța cere calitate!

Centre de prelucrare prin frezare CNC

Contact:

ing. Dorinel Iazu

tel
0212 229 540
fax
0212 229 513

Centrele de prelucrare verticală de la EMAG sunt folosite pentru mașinarea componentelor cu geometrii complexe și/sau de mari dimensiuni. Centrele de mașinare verticare pot fi echipate cu o multitudine de tehnologii de mașinare și oferă o mare flexibilitate și libertate în alegerea tehnologiei care va fi folosite.

Tipuri de mașini:

HCM 110 - sunt centre de prelucrare EMAG destinate coliviilor pentru rulmenți. Sunt mașini speciale în care prelucrarea se face cu 2 arbori principali care funcționează concomitent, din două părți, ceea ce reduce vibrațiile piesei și asigură o prelucrare de precizie ridicată, asemănătoare prelucrării prin rectificare. Un robot, care este complet integrat în mașină, asigură cea mai mare viteză posibilă pentru prelucrarea pieselor. 

VLC 500 MT  și VLC 800 MT - sunt centre de prelucrare complexe bazate pe tehnologia de prelucrare verticală prin strunjire. Componentele de mari dimenisuni sunt prinse și ridicate de arborele principal, la fel ca la strunjirea verticală. Rezistența și fiabilitatea deosebită a arborelui principal oferă posibilitatea prelucărilor concomitente prin strunjire, frezare și rectificare, șpanul fiind foarte ușor îndepărtat, gravitațional, din zona de prelucrare.