Mergi la conţinutul principal
Acasă Performanța cere calitate!

Masini de prelucrat capete de tevi de foraj si conectori

Contact:

ing. Dorinel Iazu

tel
0212 229 540
fax
0212 229 513

USC  - mașini pentru prelucrat capete de țevi pentru industria extractivă de petrol și gaze. Mașinile sunt realizate din MINERALIT un material mai rezistent la vibrații decât oricare altă soluție. Mașinile sunt destinate prelucrării complete a capetelor de țevi indiferent de tipul de filet conform standardelor API sau GOST și indiferent de standardul proprietar, inclusiv sisteme integrate de joncțiune.

USC 21  - Capete de țevi intre 2 3/8" până la 20". Mașinile de tipul USC 21 sunt mașini modulare și pot fi configurare pentru prelucrarea în 2 axe, 4 axe sau chiar 6 axe, iar în funcție de necesități se pot adăuga și alte axe. Mașinile de tipul USC21 sunt disponibile atât pentru încărcare pe partea dreaptă cât și pe partea stângă pentru integrare în linii complete de mașinare.

USC 27  - Capete de țevi intre 4 1/2" până la 13 3/8". Mașinile de tipul USC 27 sunt capabile să mașineze simultan la ambele capete, indiferent de tipul de filet, API, GOST sau proprietar.

Pentru mașinarea cuplelor necesare industriei extractive EMAG propune soluțiile sale clasice pentru strunjirea verticală VSC 400 CM / VSC 400 DUO CM, VSC 500 CM și VLC 800 CM. Mai multe detalii despre aceste centre de prelucrare găsiți în soluțiile de prelucrare prin strunjire verticală, centrele respective fiind adaptate special pentru prelucrarea cuplelor destinate industriei extractive (CM-ul din denumirea mașinii)