Mergi la conţinutul principal
Acasă Performanța cere calitate!

Masini de prelucrare prin procedeu electrochimic ECM si PECM

Contact:

ing. Dorinel Iazu

tel
0212 229 540
fax
0212 229 513
  • Centre de prelucrare electrochimica CS/CI (Comfort Standard/Comfort Integrated) - variantă in care se introduce automatizarea procesului pornind de la manual/semiautomatic până la complet automatizat. Cea mai simplă utilizare a acestor mașini este pentru găurire dar și simple operații de prelucrare electrochimică. Prelucrările de serie mare presupun ca fiecare mașină execută o singură operație, urmând ca atunci când este necesar, să fie introdusă o nouă mașină în linia de producție. O astfel de linie de producție ar putea arăta așa: stație de curățare, centrul 1 pentru prelucrare electrochimică, centrul 2, centrul 3, etc. în funcție de câte centre este nevoie. Mașinile de tipul CI sunt suficient de flexibile pentru a face atât degroșare cât și finisare.
  • Centre de prelucrare electrochimica PS/PI (Premium Standard/Premium Integrated) - masini modulare destinate prelucrarilor complexe 2D si 3D. Aceste mașini pot funcționa atât în tehnologia ECM (prelucrare electrochimică) cât și tehnologia PECM (prelucrare electrochimică prin pulsuri). Atunci când se dorește o reproductibilitate ridicată este recomandată folosirea tehnologiei PECM. Utilizatorii pot opta pentru a achizitiona modului PECM cu oscilator sau simplul modul ECM.
  • Centre de prelucrare electrochimica PO 100SF - sunt mașini de prelucrare în tehnologia PECM optimizate pentru prelucrarea paletelor de turbină.
  • Centre de prelucrare electrochimica PO 900BF - sunt mașini de prelucrare în tehnologia PECM optimizate pentru prelucrarea discurilor de turbină complete. Spre deosebire de PO100SF care este optimizat pentru paletele de turbină, această mașină este optimizată pentru mașinarea completă a discurilor de turbină. Se pot mașina discuri de turbină cu diametrul de maxim 900 mm, greutatea maximă 300Kg.
  • Centrele de prelucrare electrochimică PTS 2500 - sunt mașini de prelucrare în tehnologia PECM care asigură prelucrarea reperelor complexe din materiale deosebite. Pe aceste mașini se realizează discuri de turbină și matrițe complexe pentru ambutisare (monezi, medalii, etc)
  • Sisteme EMS (Electrolyte management system)